Partnerstvo

20 žensk o prvem seksu (2. del).

“Bilo. Je. Toliko. Krvi.  Rojena sem bila z deviško kožico, bolj neuničljivo kot vrata Buckinghamske palače, očitno. Večkrat sva se trudila seksati, a moj tedanji fant enostavno ni mogel priti “skozi vrata” in vsak poskus je bil zelo boleč. Moj fant in jaz, oba sva se počutila nezaželeno. Nazadnje, po številnih neuspešnih poskusih, je bil prisiljen, da se tega loti malo bolj grobo in na silo. Kri. povod. Nič prijetno, seksati kot da si pri mesarju.“

Tina, 28 let

“Jokala sem. Pa ne zaradi tega, ker ne bi hotela seksati, temveč zato, ker sem pričakovala nekaj drugega. Bilo je zelo boleče in kri je bila povsod. Sledile so solze in moj fant se je spraševal, kaj je naredil narobe Prvič je bilo torej zame grozno. Drugič, tretjič in vse do zdaj, pa je super. ”

Janja, 36 let

“Nisem bila mokra. Potreboval je eno uro truda, da bi me naredil mokro, a mu ni uspelo, bila sem kot poper. Uporabila sva kondom, tako da je bilo vsaj malo lubrikanta, a vseeno… Boleče. Boleče do točke, kjer sem se znojila toliko, kot se v življenju še nisem znojila. Bilo je grozno, da sem pomislila: “To je to, to je seks?” To je tisto, s čimer so ljudje obsedeni?” Trajalo je le približno 10 sekund, da mu je prišlo, zanjga je bil to vrhunec.”

Polona, 32 let

“Nihče od naju ni bil niti približno blizu orgazma. To ni bilo to, kar sem pričakovala, ne kraj, ne čas, ne način. Zato se nisem mogla sprostiti, bolelo me je.”

Manca, 36 let

 “Bolj boleče, kot operacija zoba, vam povem. Nekaj ​​let nazaj sem imela oralno operacijo, kjer so mi izdirali modrostni zob. Morala bi pod anestezijo, vendar ni delovala, ali ni bila učinkovita, ali karkoli. In čutila sem vse. No, če si to predstavljate, je bil moj prvi seks bolj boleč in v primerjavi z izgubo moje nedolžnosti je bila ta operacija čisto neboleča. “

Katja, 27 let

“Razočaranje. Razočaranje. “Je to to?” Premislite, v dveh minutah je bilo konec, vse je bilo na hitro, bilo je zelo nerodno. Nisva imela predigre, da bi “preklopila” v mislih, bila sem suha in prišlo mu je v 20 sekundah.”

Barbara, 35 let

“Prišlo mu je pri drugem sunku. In ne smejte se, ker meni ni bilo nič smešno. Bila sva pijana, seksala sva na postelji mojih staršev. Bila sem 16 in sama doma, zato sem naredila zabavo za nekaj prijateljev. Trajalo je 1 minuto poljubljanja, 3 minute natikanja kondoma, 1 minuta, da ga je “dal notri” in 3 sekunde, da mu je prišlo. Mislila sem, da je za prehiter konec kriv alkohol, a je kasneje ugotovil, da ima resen problem s tem. Pa ga kar ni hotel rešiti, zato sva se razšla.”

Snežana, 41 let

“Bilo je samo zelo nerodno. Nenavadno, ker sva bila oba (po mojem mnenju) nedolžna in nisva imela pojma, kaj sploh počneva. Seveda je bil moški ponosen kot pav in se je že mesece hvalil, kako obvlada, ko pa je prišlo do trenutka, kjer bi moral svoje znanje pokazati, je pogorel kot suha jelka. Moje noge so bila predolge, v eni točki je padel s postelje. Spoznal je, da doživlja orgazem in se hitro pobral v kopalnico. Če sedaj pomislim, je bilo kar smešno, in tako zelo slabo.”

Ana, 37 let

Ne samo, da je bilo boleče, pri dejanju naju je ujela moja babica, ki je takoj poklicala mojega očeta in mami. Potem sem še 14 dni poslušala, kako sem premlada in kakšnih spolnih bolezni se lahko nalezem.”

Marija, 26 let

“Bilo je samo ponižujoče in boleče. Grozno, iskreno. Žal mi je, da sema bila z njim in da je bil on moj prvi fant. Hvala bogu nisva bila dolgo skupaj. Oba sva bila precej resna človeka najini prvi izkušnji s seksom se nisva mogla smejati. Ni ga znal dati notri, omahoval mu je okoli, ko pa mu je končno uspelo, se je prestrašil, ker je bilo toliko krvi. Nehal je, ker se mu je kar malce gnusil pogled name in na dogajanje tam spodaj. Bilo je ponižujoče, ne samo boleče. Potem sva bila še nekaj časa v tisti nerodni tišini, joj, bilo je tako zelo slabo.”

Katarina, 32 let

“Bila sem 21, pijana, in prve besede po seksu iz mojih ust so bile: “Je to to?” Nisem hotela, da bi izpadlo, da ne zna, vednar sem bila šokirana, daje seks trajal samo minuto in jaz nisem čutila nekega posebnega užitka. Ni bilo preseneteljivo, da me je teden dni po tem dogodku pustil. Trajalo je samo minuto, po tem je pripomnil, da ga je vse minilo, ker se je moral prej toliko časa ukvarjati z mano. “

Mojca, 24 let

“Zaskrbljen je bil in preveč mehak, da bi prodrl vame. Morala sem ga dobesedno nadvladati, kot da bi imela že 10 let izkušenj za seboj, splezati nanjga in si ga po nekaj umazanih besedah vtakniti notri. Po tem ni trajalo dolgo, samo kakšne pol minute. “

Rebeka, 38 let

Imela sem 17 let in bila sem tako ozka, da ga nisva mogla spraviti notri. Trudila sva se ure in tako je bolelo, ko mu je končno uspelo, da sem samo jokala. Ko sem se končno sprostila, je bolečina popolnoma izginila in od tam je bilo vse super.Ne bom pa rekla, da je bil moj prvi seks neka zelo super izkušnja. Kar nerodna, sploh zaradi solz.”

Maja, 34  let